divendres, 24 de juliol del 2009

Charlie y la fábrica de chocolate - Roal Dahl

Este sí que es un libro dulce.
Se recomienda leerlo con un trozo de pan en la mano izquierda y un trozo de chocolate en la derecha.
Buen provecho

7 comentaris:

Anastàsia ha dit...

Pastís especial de xocolata per a la Lauraizy.
Benvinguda a la pàgina.

Lauraizy ha dit...

En 45minutets m'he llegit 75 pàgines!
Quin llibre més entretingut. Com que la pel·lícula ja l'he vist m'es molt més fàcil entendre i imaginar-me les situacions.
En Charlie es un nen de familia bastant pobre i la seva afició es el chocolate. Només menja 1 vegada a l'any xocolata, per a el seu cumple. En Willy Wonka es el creador de la fàbrica de chocolate que hi ha davant de la casa d'en Charlie i ell sempre es quedava davant. En Wonka va fer 5 billets d'or que als 5 nens que els hi toqués en qualsevol xocolatina aniria a visitar la fàbrica i tindria xocolate per tota la seva vida. I en Charlie per al seu cumple no li toca pero un dia anan a casa troba una moneda i compra 2 xocolatines i en una hi havia el billet!:D

Anastàsia ha dit...

Sí, és curiós, això de saber què passarà i què no.
De fet, forma part de la cultura occidental; els orientals, en general, prefereixen saber el final de les històries per a disfrutar-les més.
A mi el que em passa, és que les coses realment bones: persones, paisatges, quadres, músiques, ciutats, llibres... com més les conec més m'agraden.

Endavant amb la lectura!!!

drtd ha dit...

0rseij'ze0driyj'er8

lauraizy ha dit...

Va arribar el dia en que anaven a visitar la fàbrica. Duran la visita van haver molts de problemes, Augustus un dels nens afortunats cau dins un llac de xocolata i es empasat per un tub. Violet que es una nena que li agrada molt mastegar xiclet a fet el record 3mesus, es comberteix en una bola de xiclet. Veruca una altra nena afortunada es molt caprixosa i volia un esquirol que trencava nous,es va tirar dins una habitació amb esquirols i se la van emportar. Només quedaven en Mike i en Charlie. En Mike un nen que li agrada mirar molt la televisió va ser enviat d'una televisió a una altre i es va fer petit, osigui es va encongir. Només quedava en Charlie i en Willy Wonka els explica que havia fet això dels billets perque el nen que sobrevisqués seria el guanyador i es quedaria amb la fabrica per sempre més. I així va ser en Charlie i la seva familia pobre van anar a viure a la fabrica i es van poder alimentar per sempre més i no van pasar gana mai mes.

lauraizy ha dit...

Quin llibre més curt! se ma pasat volant. No podia deixar de llegir encara que savia que pasaria! Ha estat genial, pero el de Billet d'Anada y tornada no el supera. ahaha! M'ha agradat molt això del blogg ja que es molt més interesant que no pas fer un quadern! Espero que l'any que vé continui aquest blog.
M'ha agradat molt participar. Ja aniré conectant i comentant si llegeixo mes llibres auqests dies que men vaig de vacances.
Una abraçada i un gran petó!
Emns veiem!

Anastàsia ha dit...

Doncs bon profit (pel llibre) i bones vacances.
Roal Dahl és un dels escriptors que més m'agrada. Si un dia en tens ganes, et recomano la seva biografia novelada. -el tenen a la biblio i ara no recordo exactament el títol-
Que el blog hagi estat bé, en part es deu a tu. Gràcies.
Un petó